Owen Wilson újra munkában

Owen Wilson csatlakozott a Fox élőszereplős/CGI technológiával készülő, új animációs filmjének szinkronstábjához, ami ráadásul nem más lesz, mint a népszerű képregény, a Marmaduke (balra a képen) adaptációja. Owen Great Dane hangját szolgáltatja majd.

A The Hollywood Reporter úgy értesült, a film a Winslow család történetét fogja velünk ismertetni, akik Kansasból költöztek Kaliforniába kutyájukkal, Marmaduke-kal, aki hatalmas káoszt okoz, amint feltűnik valahol.

Elsőként 1954-ben jelent meg a képregény, Brad Anderson és Phil Leeming tollából, a forgatókönyv is ez alapján készül majd, Tim Rasmussen és Vince DiMeglio jóvoltából. Winslowékat Judy Greer, Lee Pace és William H. Macy alakítják majd, míg az állatok szinkronhangjai között pedig ott találjuk Fergie, Emma Stone, George Lopez, Christopher Mintz-Plasse, Steve Coogan, Damon Wayans és Marlon Wayans nevét is.

A rendező Tom Dey (Showtime), míg a produceri feladatokat John Davis (Én, a robot, AVP filmek) láthatja el. Marmaduke a tervek szerint jövő júniusban kerülhet a mozikba.

Ha ennek ilyen Beethoven feelingje lesz, akkor hagyós részemről, manapság nem csipázom a kutya központú filmeket. De egy esélyt mindenképpen kap majd, és reménykedek benne, hogy nem!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .