Ősszel csapnak össze Ridley Scott és Peter Segal új filmjei

Ősszel csapnak össze Ridley Scott és Peter Segal új filmjei

2013. november 15-e jó kis napnak ígérkezik odakint: a napokban a DreamWorks erre a napra tűzte ki a The Fifth Estate premierdátumát, és ezen a napon kerül mozikba odakint a The Counselor vaalmint a Grudge Match is.

Ridley Scott rendezi a The Counselort, amelynek főszerepében Michael Fassbendert láthatjuk majd, aki egy kétes ügyvédet alakít, aki nagy bajba kerül, amikor belekeveredik egy drogüzletbe. További szerepekben Brad Pitt, Angelina Jolie és Javier Bardem jelenlétére számíthatunk. A forgatókönyvet Cormac McCarthy (Az út) jegyzi.

A Grudge Match nem kisebb főszereplőket vonultat fel, mint Sylvester Stallone és Robert De Niro, akik két idősödő bokszolót alakítanak, akik még egy utolsó menetre ringbe szállnak egymás ellen. Kevin Hart, Kim Basinger és Alan Arkin is feltűnik ebben a vígjátékban, melyen Peter Segal dolgozik rendezőként.

Ezen kívül a Lionsgate kitűzte a Ghosts (korábban Jessabelle) premierjének napját 2014. január 10-ére. Kevin Greutert rendezi a szóban forgó thrillert, amely egy vőlegényét gyászoló nőről szól, aki apja louisianai birtokán él. Azonban idővel felfedezi, hogy anyja természetfeletti képességet hagyott rá.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .