Oscar-játék 2016: Nyerj filmes ajándékcsomagokat!

Eljött az idő, hogy játsszatok, és nyerjetek! A 88. Oscar-díjátadó köré ezúttal a Paramount Channellel közösen indítunk nyereményjátékot - a Paramount Stúdió által készített, A nagy dobás című filmet egyébként idén öt kategóriában nevezték Oscar-díjra. A játék szabályait ismeritek, de természetesen ismét lefektetjük az alapokat, hogy az újoncok is képben legyenek!

Oscar-játék 2016 Nyerj filmes ajándékcsomagokat

A szabályok:

Ebben a tekintetben nincs változás, a játék lényege, hogy a jelöltek listájából ki kell választanod kategóriánként egy jelöltet, ami véleményed szerint hazaviszi a szobrot.

A nyeremények:

A Paramount Channel felajánlásából három filmes ajándékcsomagot sorsolunk ki a nyertesek között. A legtöbb helyes tippet beküldő egy pulóver + füzet ajándékcsomagot vihet haza, a második és harmadik legjobban tippelő pedig egy-egy esernyő + füzet ajándékcsomag tulajdonosa lesz.

Oscar-játék 2016 Nyerj filmes ajándékcsomagokat_prev

Beküldési határidő:

Válaszaitokat a contact.filmnews@gmail.com e-mail címre várom, tárgynak írjátok be az Oscar szót - fontos, hogy a tárgyat pontosan adjátok meg! Természetesen egy játékos egyszer játszhat, és az e-mail végére tüntessétek fel a neveteket az alábbi formában: K. Gyula. Amennyiben holtverseny alakul ki, az idő dönt, vagyis a korábban beküldőé az elsőbbség.

Beküldési határidő: 2016. február 27. éjfél

Sorsolás az azt követő hét első napjaiban - a nyertesek listáját kommentben teszem közzé, illetve e-mailben is értesítem őket. A két héten belül választ nem adó játékos nyereményét a következő legjobb találatot elért játékos kapja.

LIVE-BLOG, hazai közvetítés élőben:

Mindenkinek egy kalappal, és ne feledjétek, hogy idén is lesz LIVE-BLOG, várlak benneteket a szokásos hajnali három óra magasságában! Illetve pontosítanék, merthogy idén - gondolom - a Saul fia miatt a Duna tévé élőben közvetíti az eseményt, bár egyelőre még nem találtam a pontos kezdés időpontját, és arról sincs információm, hogy a Vörös Szőnyeges bevonulást is közvetítik, vagy sem.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. aleex23

    Mikor lesz eredményhirdetés ? :)

    • Már folyamatban van a feldolgozás, de ez egy jóval bonyolultabb ‘sorsolás’, mint amikor valaki beküldi az A, B vagy C megfejtés betűjelét. Még egy kis türelmet kérnék. ;)