Oscar-játék 2015: Nyerj könyveket!

Tavaly nyeremények hadát ajánlották fel a hazai forgalmazók, úgy tűnik 2015 egy sokkal szegényebb év ilyen szempontból. Sokan érdeklődtetek a játék iránt, amit nagy örömmel vettem, és nem lustaságból vártam idáig, de mostanra sikerült lepacsiznom a 87. Oscar-díjátadó köré szervezett játék nyereményeit.

Oscar játék 2015

A szabályok:

Ebben a tekintetben nincs változás, a játék lényege, hogy a jelöltek listájából ki kell választanod kategóriánként egy jelöltet, ami véleményed szerint hazaviszi a szobrot.

A nyeremények:

Némi alkudozást követően sajnos ezúttal csak az InterCom járult hozzá a játékhoz két Amerikai mesterlövész könyvvel. Véleményem szerint remek nyeremény lett volna még néhány A Grand Budapest Hotel DVD, de erre nem kaptam támogatást a film forgalmazójától.

Beküldési határidő:

Válaszaitokat a contact.filmnews@gmail.com e-mail címre várom, tárgynak írjátok be az Oscar szót - fontos, hogy a tárgyat pontosan adjátok meg! Természetesen egy ember egyszer játszhat, és az e-mail végére tüntessétek fel a neveteket az alábbi formában: K. Gyula. Amennyiben holtverseny alakul ki, az idő dönt, vagyis a korábban beküldőé az elsőbbség.

Eddig játszhattok: 2015. február 21. szombat 20:00

Sorsolás az azt követő hét első napjaiban, és a nyertesek listáját kommentben is közzéteszem, de nyilván e-mailben is értesítve lesznek a szerencsések. A két héten belül választ nem adó játékos nyereményét a következő legjobb találatot elért játékos kapja.

Sok sikert mindenkinek, talán jövőre gazdagabb lesz a nyereménylista, és ne feledjétek, hogy idén is lesz LIVE-BLOG!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. pikto

    Már jelentkeztem a játékra. De véleményem szerint a legjobb film az interstellar. Nem értem miért hiányzik.

  2. Hát, mivel még nem érkeztek meg a könyvek, így a sorsolás is várat magára. Nem szeretnék senkit átverni…

    Köszönöm a megértést!

  3. Nos, köszönöm a türelmet, véget ért az összegzés és a sorsolás, a nyertesek pedig: T. Mátyás és K. Edit. Mindkettejüknek gratulálok, a napokban futárral érkezik a könyv.