Óriásit csalódott a sztárrendező

Óriásit csalódott a sztárrendező

Michael Bay talán annyiban hasonlítható Don Vito Corleonéhez, azaz a Keresztapához, hogy ritkán szoktak neki nemet mondani, és aki így tesz, később az is megbánja. Mégis akadt, aki csalódást okozott neki. Bay olyan jól összebarátkozott Dwayne Johnsonnal új filmje, az Izomagyak (Pain & Gain, hazai bemutató: 2013. augusztus) forgatásán, hogy felajánlotta neki: legyen következő szuperprodukciója, a Transformers 4 (Transformers 4, hazai bemutató: 2014. június) főszereplője. A felkérést azonban Johnson más elfoglaltságai miatt kénytelen volt visszautasítani, így kapta meg a főszerepet az Izomagyak másik sztárja, Mark Wahlberg. Minderről Johnson a Twitteren számolt be rajongóinak.

Az Izomagyak több mint $20 millió dolláros összbevétellel a toplista élén nyitott Észak-Amerikában, ami szép eredmény, ha azt vesszük figyelembe, hogy nem tipikus családi moziról van szó. A fekete komédiába oltott thriller hőse két testépítő, akik emberrablással próbálkoznak, de véres ámokfutás lesz a vége. A jegyet váltó közönség 49 százaléka nőnemű volt, amit a Wahlberg-Johnson páros vonzerejének tulajdonítanak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .