Olga Kurylenko és Pierce Brosnan CIA-s kémthrillerje

Olga Kurylenko és Pierce Brosnan CIA-s kémthrillerje[2]A Variety beszámolója szerint Olga Kurylenko, Luke Bracey és Bill Smitrovich is csatlakoztak a Pierce Brosnan mellé a November Man című kémthriller stábjába.

Bill Granger regénye nyomán készül a film, amely egy hajdani CIA ügynököt (Pierce Brosnan) követ nyomon, akinek szembe kell néznie egykori pártfogoltjával (Luke Bracey), és versenyt kell futnia az idővel, hogy megtaláljon egy nőt (Olga Kurylenko), aki egy hatalmas összeesküvés elmélet kulcsfigurája.

Roger Donaldson (Banki meló) rendezi a filmet Michael Finch (Ragadozók) és Karl Gajdusek (Feledés) forgatókönyvéből. A forgatókönyv alapjait a "There Are No Spies" adja, amely Granger 13 könyvből álló November Man szériájának hetedik kötete.

Beau St. Clair producerként lesz jelen Pierce Brosnan produkciós cégén, az Irish Dream Time-on keresztül, de Sriram Das is betölti ugyanezt a pozíciót a Das Filmsszel maga mögött.

A forgatás részleteiről nem csiripeltek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .