Odakint lesz digipak The Dark Knight trilógia és lehet, hogy itthon is

Vacilláltam tegnaptól, hogy végül mit tegyek, mert ugyan itthon is megjelenik a The Dark Knight trilógia DVD-n tutira - egyelőre a Blu-rayről nincs hírem. Nos, amiért hezitáltam, a tovább mögötti 'hazai' DVD borító, amin a karika khm… no komment. Szóval rákerestem, és a Collider adott hírt az alábbi kinti kiadványról, ami bizony elég bitangosnak néz ki, szóval reméljük, hogy a hazai nem butítják le, és nem holmi sima tokos verzióban kapjuk. A kiadvány tartalmazza  Batman Begins, a The Dark Knight és a The Dark Knight Rises című Christopher Nolan-féle Batman filmeket, és a hazai változat november 28-án kerül a boltokba. A hazai részletekkel még jövök, vélhetőleg új posztban, de jelzem, ha ez frissült.

the-dark-knight-trilogy-blu-ray-666px Klikkre nő

the-dark-knight-trilogy-500px

the-dark-knight-trilogy-box-set-666px DarkKnightTrilogyDVD

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

7 hozzászólás

  1. Megvan a Kezdődik! kétlemezes változat, a Sötét Lovag kétlemezes Joker tokos változat és majd meglesz a Felemelkedés nemtom milyen verzió (remélem)…erre kiadják az egészet egybe egy kis könyvecskével. Hát ilyenkor elönt az ideg.
    Amúgy XPress.hu-n már rég ki van rakva, hogy lesz ez a pack is a normál és a DVD kiadás mellet.

  2. M3NYUS:
    Várható volt… Nekem TDK-ból megvan mindkét slipcase-es ‘véletlenül’. :D

    Ja, xpressen is kint van, de semmi infójuk nincs róla. Én is itt nézegetem pár napja a covert, de máig sem tudott mondani semmit a hazai forgalmazó, szóval úgy döntöttem, saját kezembe veszem az ügyet… Itthon lesz ami lesz, kintről majd jöhet ez, még lehet, h olcsóbb is lesz.

  3. Anonymous

    (hsz1, én vagyok)
    Nekem is megvan az 1-2 duplalemezes :D És igen, elég bosszantó, de a könyv nagyon feldobja. Igazából mindegy is, a sima duplalemezes biztos meg lesz.

  4. Anonymous

    A könyves verzió nem lesz idehaza. Nekem meg az van meg :P

  5. Anonymous

    kötelező lesz a polcon :)
    miből gondolod hogy a könyves verzió nem lesz nálunk ??
    nekem kicsit az furcsa az utolsó képen hogy a dvd borítón nem mind a 3 filmből rakodik össze a kép, hanem csak a beginsből és a dark knightből. ez igy nem nagyon tetszik, remélem nem ilyen lesz hanem olyan amilyen a második képen van :)

  6. Áh, itthonra spórolnak… de ja, most még tuti nem lesz, de már a kétlemezes DVD-nél a slipcase-nek is örülni kell…