Nyereményjáték LEGO Batman Film kiegészítőkért

Régen játszottunk már, úgyhogy most itt az ideje! Az InterCom felajánlott két nyereménycsomagnyi kiegészítőt a LEGO Batman - A film rajongóinak, és főleg a kisgyerekesek a célközönség. Két ajándékcsomag kerül kisorsolásra jövő hétvégén, amelyek tartalma: 1 db gyerek póló, 1 db baseballsapka és 1 db kitűzőszett.

Hogy részt vehess a játékban, csupán az alábbi kérdést kell helyesen megválaszolnod: melyik stúdió gyártotta a LEGO Batman - A filmet?

A, 20th Century Fox
B, Warner Bros.
C, Lionsgate

A helyes megfejtés betűjelét február 19-ig, azaz jövőhét vasárnapig várom a contact.filmnews@gmail.com e-mail címre, a tárgy pedig legyen Nyereményjáték. Természetesen egy ember csak egyszer játszhat, és az e-mailben tüntessétek fel a teljes neveteket. Mindenkinek sok sikert!

Fontos, hogy a nyeremények csak és kizárólag Webox, vagy FoxPost automatán keresztül jutnak el a szerencsésekhez, mindenkit kérek, hogy csak abban az esetben játsszon, ha ebben a formában is áttudja venni a küldeményét!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .