Norrington megunta A hollót

Norrington megunta A hollót

Épp a napokban került szóba, hogy Mark Walhberg tárgyalásokat folytat A holló remake (The Crow) főszerepére, és a Mania.com értesülései szerint Stephen Norrington kiszállt a projektből.

Az oldal azért kereste fel Norringtont, hogy megerősítse a Mark Wahlberges hírt, azonban azt mondta, hogy már nem övé a rendezői poszt:

Erről a hírről nem tudok semmit, de annyit elmondhatok, hogy már nem veszek részt A hollóban”.

A rendező hozzátette, hogy egy színész, akit nem kívánt megnevezni, csatlakozott a projekthez, akinek nem tetszettek Norrington elképzelései, ezért azt kérte, hogy írják újra a forgatókönyvet, amit Norrington és Nick Cave írt.

Miután íróként és rendezőként is érdekelté váltam a projektben, elkerülhetetlen volt, hogy távoznom kell. Úgy terveztem, hogy néhány zseniális csavart teszünk bele a történetbe, úgy, hogy közben hűek maradunk az eredeti alapanyaghoz, Nick Cave pedig további mélységeket adott ehhez hozzá. Úgy gondolom, a rajongókat kellemes meglepetés érte volna.

Az odal feltételezi, hogy a meg nem nevezett színész nem Wahlberg, ugyanis Norrington a következőket mondta róla:

Szerintem Wahlberg jó választás a főszerepre, ha egy keményebb irányból szeretnék megközelíteni a dolgot. Ő egy igazán remek színész. Szerintem nagyon jól állna neki ez a természetfeletti közeg.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .