Nézzük a Jurassic World hibrid D-Rexjét!

Colin Trevorrow, a Jurassic World rendezője szokásához híven twitterjén tett közzé egy képmontázst, amelyen az új D-Rex (más nevén Indominus Rex) figyelhető meg közelebbről, ami egy hibrid dinoszaurusz.

Nézzük a Jurassic World hibrid D-Rexjét!

Újabb titokra derült fény a Jurassic Worlddel kapcsolatban. Az egyik főszereplő, Bryce Dallas Howard elárulta, milyen lesz az a genetikailag módosított dinoszaurusz, amely miatt elszabadul a pokol az őslényparkban. Nos, a különös lényt Indominus Rexnek hívják, és a történet szerint a tudósok négyfajta élőlényből rakták össze: Tyrannosaurus Rexből, Velociraptorból, tintahalból és ausztrál sivatagi viperából. Ebből a bizarr összeállításból arra lehet következtetni, hogy a mutáns dinó óriási, a vízben is jól érzi magát, és halálos mérget fecskendez áldozatába.

Ha ez nem lenne elég, az is kiszivárgott, hogy a dinó emberi géneket is kapott, hogy fejlettek legyenek a problémamegoldó képességei. Korábban voltak olyan elképzelések, hogy az új Jurassic Parkban mutáns dinóember szerepeljen, de a rajongók felháborodása miatt az ötletet elvetették - ám úgy tűnik, néhány gén beültetése még belefért a koncepcióba. Mindenesetre az új szuperdinó alighanem méltó ellenfele lenne az Aliennek, ami új korszakot nyithat a Jurassic-sorozat történetében.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

8 hozzászólás

  1. Hollingsworth

    Hát igen….nem lesz egetrengető a storija! A szuper okos mutáns dinó megszökik és a turistákat nassolja el!

  2. pikto

    Még mindig jobb mint ez a fél ember fél dinó ötlet. Tuti nem tudja meg sem közelíteni az első részt. Pedig de jó lenne.

  3. Régebben volt film, ami csupán ennek az alapjaira helyezte a hangsúlyt.
    Végül is egyébként mind hibrid. Már az első részben mondják, hogy nem tudják 70% fölé vinni a rekonstruálást.
    Most egyébként mindenki kiakad ezen a D-rex-en de az, hogy a Hollywood-i Velociraptor és a “valós” között akkora eltérés van, mint egy palota pincsi és egy német dog között senkit nem érdekel.
    A palotapincsi javára…

  4. Janosh

    De miért kell egy dinoparkba, egy ilyen szörny. Olyan mintha most az lenne, hogy “Gyere fiam megnézzük az állatkertben a koalát és a pingvint, aztán meg az oroszlán-elefánt-sas-kígyó keveréket, de ne izgulj, minden rendben lesz, csak ne próbáld megetetni.”

    • zsocso

      Ezt a kérdést már az első részben feltették. Miért kell T-Rexet és Raptort tenyészteni? Választ akkor sem kaptak. Gondolom azért, mert megtehetik a filmbeli tudósok.

  5. Nem tudok én semmit, egyelőre semmi jót nem váltott ki a rajongókból ez a hír. Én egyetlen dolog miatt bízom a filmben, az pedig Colin Trevorrow. Viszont ha itt eljátssza a lapját, akkor… onnantól nehéz lesz visszaszereznie, hogy újra felfigyeljek rá.