Nem kettő, hanem három Alien előzményfilm jön

A 20th Century Fox nem egész két héttel ezelőtt megerősítette, hogy a Prometheus folytatása az Alien: Covenant címet kapta, ez pedig a tervezett előzményeket bemutató trilógia második felvonása lesz.

Nem kettő, hanem három Alien előzményfilm jön

Csakhogy ne szaladjunk ennyire előre. Scott azt nyilatkozta, hogy igazándiból nem is két Alien előzményfilm készül a Prometheushoz, hanem három. Ez persze nem változtat azon, hogy az Alien: Covenant lesz a második film a négy új közül, melynek előkészületi munkálatai már zajlanak az ausztráliai Sydney Fox Studiosban. A tényleges forgatás márciusban kezdődik, és a tervek szerint 16 hetet vesz majd igénybe.

Maradjunk annyiban, hogy Scott sem gondolkodik tisztán, sokat vállal, mint James Cameron az Avatar folytatásokkal, amikből sohasem lesz semmi. Na jó, nyilván valamikor lesz, csak sok az ígérgetés. Korábban csak Michael Fassbender (David) visszatérését erősítették meg, most viszont Ridley Scott részben megválaszolta, hogy Noomi Rapace visszatér Elizabeth Shaw szerepében, viszont nagyon kevés játékidőt fog kapni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. zsocso

    Én nem bánom, csak aztán legyen is bennük Alien. Meg valamikor szakitsanak időt a Blomkamp verzióra is.