Nem horrorok lesznek az új Universalos szörnyfilmek

Donna Langley, a Universal Pictures elnök-vezérigazgatója is szómenést kapott, és a tegnapi Halálos iramban bejelentés után most épp a stúdió Szörnyuniverzumáról beszélt.

Nem horror franchise lesz a Universal Szörnyuniverzuma

Az ismeretlen Drakulával vezették fel ezt az univerzumot, de a franchise első felvonása igazándiból a 2016-ban érkező címnélküli Múmia újragondolás lesz. Hogy ez mit jelent? Donna állítása szerint az ide tartozó Farkasember, Frankenstein, A fekete lagúna szörnye és Van Helsing filmek nem a horror műfaját fogják képviselni.

Vegyük példának a Brendan Fraser főszereplésével készített A múmia trilógiát, ami inkább volt akció-kalandfilm, és ezzel is ez a céljuk, bár korábban azt nyilatkozták, hogy jóval sötétebb tónust szeretnének az újragondolásnak, mint a Fraser-féle volt. Teljes egészében készülnek újraálmodni ezt az igen bonyolult univerzumot, viszont A múmia széria talán kivétel az alól, hogy sötét vizekre evezzenek vele, ellenben vissza is akarnak térni a horror gyökereihez. Meglátjuk, mire viszik.

Ami a történetet illeti, legutóbb arról volt szó, hogy néhány tengerészgyalogost követhetünk nyomot a filmben, akiket utolér a Múmia átka iraki terroristatámadásos küldetésük során.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. remélem figyelemmel fogod követni továbbra is ezt a hírmorzsát, igazán érdekelne a universal újragondolt szörnyvilágának a sorsa :D