Néhány premierdátum módosulás

Néhány premierdátum módosulás

A Deadline adta hírül, hogy a Warner Bros. mégsem idén június 15-én mutatja be Bryan Singer rendezését, a Jack the Giant Killert, hanem csak 2013. március 22-én. Nem világos, hogy mi indokolta ezt a döntést, de az új premiernapon a Sony Captain Phillips-ével és a DreamWorks Animation The Croods-ával kell majd szembenéznie a mozipénztáraknál.

Ezen kívül megbolygatták kicsit a Rock of Ages-t is, amely június 1. helyett csak június 15-én kerül mozikba odaát. Azon a napon mutatja be a Sony a Donny's Son nevű vígjátékát, melyben Adam Sandler és Andy Samberg viccelődik.

És ha mindez nem lett volna elég, akkor jöjjön az, hogy a Warner eltörölte az Arthur & Lancelot korábban 2013. március 15-ére bejelentett premierjét. Premier majd egyszer, ugyanis a projekt visszakerült a tervezés fázisába, bár Joel Kinnaman és Kit Hartington jelenléte elvileg biztos, mint ahogyan David Dobkin rendező is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .