Mystique és Gambit is külön filmet kap?

Hugh Jackman karaktere, Rozsomák már két különálló filmet is kapott, és Magneto filmje is tervben van, nem beszélve az évek óta készülő Deadpool filmről. Lauren Shuler Donner producer az Entertainment Weeklynek beszélt terveiről, melyek közt az is szerepel, hogy a Jennifer Lawrence által játszott Mystique külön filmet kap. Ez nem meglepő, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a fiatal színésznő mekkora népszerűségnek örvend.

Mystique külön filmet kap

Egyelőre még nehéz lenne megmondani, hogy mikor és milyen formában valósul meg, de előbb még itt van nekünk a hamarosan mozikba kerülő X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past), és Bryan Singer már elkezdte az X-Men: Apocalypse munkálatait is, amelyet 2016-ra kell leszállítania, szóval a helyzet nem egyszerű.

Simon Kinberg író-producer elárulta, hogy szeretné, ha Gambit is megkapná a saját külön filmjét. Tim Miller rendező pedig azt erősítette meg, amit Reynolds korábban nyilatkozott a Deadpool filmről, és már tényleg csak arra várnak, hogy a Fox zöld utat adjon a projektnek. Ha nem bánjátok, nem kerestem linkeket, ellenben becímkéztem mindegyik filmet, szóval azokra szűrve előjő az összes eddig infó az adott projektről.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. zsocso

    Jó hirek. Kiváncsi lennék egy Gambit filmre. Tippre azt mondom, hogy az Apocalypse után jönne, mert a képregényben is először Mr.Sinister és Apocalypse mellett tünt fel.

  2. Tél nélküli Tél

    Mystique karakterét imádom,a trilógiában is jó volt,viszont a jl..a kis túlértékelt szinésznőcske lesz most Mystique,s így már teljesen hidegen hagy az ő szerepe az új X filmben és a külön filmje,ha egyáltalán elkészül valaha is.
    Nagyon irritál ez a kislány.Oké,szinte mindenki imádja,én nem,és sajnos egy ilyen remek karaktert kapott meg…

  3. Az a helyzet, hogy Lawrence kisasszonyt erősen túlértékelik. Csak próbál játszani, de nem hiszem el tőle… Sajnálom, pedig egy időben szerettem.

    Engem a Gambit film kevésbé érdekel, még úgy is, hogy JL nem kedvencem, *meg ilyesmi.