Mr. Darcy megszállottja

Mr. Darcy megszállottja

A Heat Vision Blog szerint Keri Russell, Bret McKenzie és JJ Feild szerepet kapott az Austenland-ben, mellyel a Nevetséges Napóleon (Napoleon Dynamite) írója, Jerusha Hess rendezőként debütál.

Shannon Hale regényén alapul a történet, aki besegített forgatókönyvbe is Jerusha Hessnek társíróként. A sztori egy harmincas éveiben járó nőről szól, aki megszállottja Mr. Darcy karakterének a Büszkeség és balítéletből (Jane Austen), akit Colin Firth alakított a BBC 1995-ös mini-sorozatában. Elég nyomott életet él, mivel nem talál magának olyan pasit, mint Mr. Darcy. Amikor elutazik egy üdülőhelyre, ahol mindenki isteníti Jane Austen munkáját, rájön, hogy fantáziája, hogy megismerkedjen egy királyi családból származó férfival, talán máris valóra vált.

Keri Russell alakítja az egyedülálló nőt, míg JJ Feild egy színészt alakít, aki Mr. Darcyt eleveníti meg az Austenland-ben. Jennifer Coolidge, Jane Seymour, Rupert Vansittart és James Callis gonosz nyaralók szerepében tűnnek majd fel.

A forgatás a héten kezdődik az Egyesült Királyságban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .