Mission: Impossible - Fantom protokoll DVD-n és BD-n

Nincs mese, Brad Bird első élőszereplős rendezése a Mission: Impossible - Fantom protokoll (Mission: Impossible - Ghost Protokol) május 3-tól az otthoni képernyőkön is élvezhető. Alább a borítók, azok alatt pedig a tovább mögött a technikai infók kaptak helyet.

Mission Impossible - Fantom protokoll DVD-n és BD-n

Nincs se tervük, se segítségük – de nincs más választásuk: akcióba kell lépniük! Ethan Hunt ügynök (Tom Cruise) elitcsapatával (Jeremy Renner) kénytelen elrejtőzni a világ elől, mikor a Kreml felrobbantásáért az IMF-et teszik felelőssé, és embereit terroristának bélyegzik. Miközben az ügynökség nevét próbálják tisztázni, a csapat egy olyan összeesküvés nyomaira bukkan, melynek célja: kirobbantani a nukleáris háborút. A világ megmentése érdekében minden trükköt be kell vetniük, ami a kezük ügyébe kerül, ugyanis ez a küldetés minden eddiginél kockázatosabb, veszélyesebb és lehetetlenebb!

A DVD TECHNIKAI INFOI:

Hangok: magyar, angol, cseh, lengyel (5.1)

Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, lengyel, lett, litván, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén

Játékidő: kb. 127 perc

Képarány: 2.40:1

EXTRÁK (magyar felirattal):

Lehetetlen küldetések: A homokvihar megvalósítása és a szuperkütyük titkai

Kimaradt jelenetek Brad Bird rendező választható kommentárjával

A BD TECHNIKAI INFOI:

Hangok: angol (Dolby True HD 7.1), magyar, cseh, lengyel, orosz, thai, török (5.1)

Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, kínai, koreai, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén, thai, török, ukrán

Játékidő: kb. 78 133 perc

Képarány: 2.40:1

EXTRÁK:

Küldetés elfogadva: Akció a forgatáson Tom Cruise-zal, J.J. Abramsszel és Brad Bird rendezővel. Lélegzetelállító kaszkadőrmutatványok a világ legmagasabb épületén, Dubaiban és még sok más!

Lehetetlen küldetések: A homokvihar megvalósítása és a szuperkütyük titkai

Kimaradt jelenetek és egy alternatív kezdés

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Anonymous

    Egyébként a BD tech. infonál a játékidő az extrára vonatkozik? :D Mert az nem rossz kis tartalom lenne!
    Egyébként a Táncoló Talpak DVD és BD-rúl fogsz kirakni cikket? ;)