Mindenképpen talán (Definitely, Maybe)

Mindenképpen talán poszterSok férfiember neheztel Ryan Reynoldsra, mégpedig azért, mert idén megkérte a szőke szépség, Scarlett Johansson kezét, aki igent is mondott neki. Neheztelés ide vagy oda, ezt a filmet akkor is érdemes megnézni! Pedig nincs benne semmi bonyolult vagy fantasztikus, egyszerűen csak egy nagyon jó kis vígjáték. Will Hayes (Ryan Reynolds) üzletember, aki elvált feleségétől, azonban lányukkal, Mayaval (Abigail Breslin) rendszeresen találkozik. Az egyik ilyen alkalommal, mikor Maya apjánál alszik a szokásos mesék helyett azt kéri, fiatalkoráról mondjon neki valamit. És Will mesélni kezd, méghozzá azt, hogyan ismerte meg Maya édesanyját, azonban a történetben 3 lányról is szó lesz, és Will mindháromnak kitalál egy nevet, hogy Maya ne jöjjön rá közben ki is lett a nagy Ő. Van itt főiskolai barátnő, egy csinos újságírónő, és egy régi jóbarátból lett barátnő. Maya a történet közben jön rá, hogy a szerelem nem mindig könnyű, de persze nem is mindig nehéz, és teljesen kiszámíthatatlan. A végére persze Maya rájön kiből lett a mamája, és arra is rájön, hogy apja még mindig szerelmes egy másik hölgybe a 3 közül, akivel a végén össze is hozza

Összegzés: Végre egy normális romantikus vígjáték, nem jobbról balról összeszedegetett poénokkal, és nem a szokásos klisékkel, és szeretnivaló szereplőkkel.

Értékelés: Ryan Reynoldsnak nagyon fekszenek a vígjátékok, ebben sem vall szégyent és Abigail Breslin is mindenképp említésre méltó, bár kevés szerepe van, de nagyon helyes kislány, és hát a 3 barátnő, Elizabeth Banks, Rachel Weisz és Isla Fisher is hozzák a tőlük megszokottat. Az év egyik legkellemesebb meglepetése volt a film, nagyon nagy pozitív csalódás volt, nagy jó ponta remek zeneválasztásért, még Nirvana is volt! 8/10 érte a bagázsnak.

A filmnews.hu egykori szerkesztője, jó barát.

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .