Mindenhol Alien, de igazán csak a Prometheus 4-ben

Azzal már tisztában vagyunk, hogy Ridley Scott következő filmje a Prometheus 2 lesz, amelyben Noomi Rapace és Michael Fassbender is visszatérnek korábbi szerepeikben.

Mindenhol Alien, de igazán csak a Prometheus 4-ben

Jelenleg még semmi sem világos a cselekménnyel kapcsolatban, viszont a rendező a német FilmFutter nevű oldalnak adott interjújában kifejtette, hogy a Prometheus 2 több lesz, mint egy átlagos folytatás. Természetesen kapcsolódni fog az Alienhez, de igazán csak a Prometheus 4-nek lesz köze az Alien franchise-hoz. Scott szeretne mindent megmagyarázni a szériával kapcsolatban, így arra is választ kapunk többek közt, hogy hogyan és miért teremtették az Alient, amit a rendező mindig is egy biológiai fegyvernek tartott. Szerinte az eredeti űrhajó, amit ő csak Croissantnak nevez, egy hadihajó volt, és az szállította ezeket a biomechanikus lényeket, amelyeket a pusztításra teremtettek.

Szóval nekünk, rajongóknak nincs más dolgunk, mint szépen türelmesen várakozni. A Prometheus 2 forgatókönyvét egyébként Jack Pagle (Transzcendens) és Michael Green (címnélküli Szárnyas fejvadász projekt) írják, és ahogyan azt Scott tavaly megerősítette, a folytatásban új alient is kapunk. Aztán jöhet a Prometheus 3-ra, aminek sztorijába bele sem merek gondolni. Mondjuk, mivel nekem a Prometheus is tetszett, nem kételkedem Scott képességeiben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .