Minden évben kapunk új 'Pókember' filmet, és Marc Webb elvállalta A csodálatos pókember 3 rendezését is

Harold Vogel médiaelemző szerint már unalmas a Pókember, franchise szinten valami másra lenne szüksége a Sonynak. Ellenben a cég társelnöke, Amy Pascal hisz Pókemberben, olyannyira, hogy bitang nagy jelentőséget tulajdonítanak a szériának. Pascal elmondása szerint kibővítik Pókember univerzumát, hiszen készül a The Sinister Six és a Venom is, így minden évben jöhet egy 'Pókember' film.

Ezek után nem meglepő, hogy már készülget a 2018-ra bejelentett A csodálatos pókember 4 (The Amazing Spider-Man 4), és Alex Kurtzman valamint Drew Goddard már dolgozik az előbb említett két spin-offon. A Sony is egy ilyen Bosszúállók-szerű franchise-t akar magának, mert mostanában ez a jövedelmező, és amíg a nézők jegyet váltanak rá, addig biztos lesznek is ilyenek.

Most viszont térjünk ki kicsit A csodálatos pókember 2-re (The Amazing Spider-Man 2), amelyből négy vadonatúj képet nézhettek meg, és az sem mellékes, hogy a Variety megerősítette, hogy az első két rész rendezője, Marc Webb elvállalta A csodálatos pókember 3 (The Amazing Spider-Man 3) rendezését is, ami 2016. június 6-án kerül mozikba.

A stúdiónál nagy sikernek ígérkezik a készülőfélben lévő Hupikék törpikék 3 (The Smurfs 3), amit gyors ütemben tető alá akarnak hozni, és ne feledjük, hogy hozzájuk kerültek a Gran Turismo videojáték megfilmesítési jogai is, amiről szintén olvashattok a címkékre szűrve.

TASM_new_01

TASM_new_02

TASM_new_03

TASM_new_04

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. zsocso

    Nem is tudtam, hogy készül a Törpikék 3. Jöjjön csak, a kislányom nagyon szereti őket. Viszont a Pókembernek örülök. Azok után, ahogyan Raimi hazavágta az előző szériát, remélem jobb kezekbe került. Venom is több figyelmet érdemel, mint a régi filmben volt.

    • Rögtön a második rész sikerén felbuzdulva bejelentették. :) Ja, a Pókember elég jó kezekbe került, Marc Webb vágja a témát. Annak idején az első részt kétszer is megnéztem moziban, és azt hittem, hogy másodjára untatni fog kissé, de nem így történt….

  2. GoDach

    Teljes szinten egyet értek az előttem szólóval.