Milyen nyalánkságokkal jön a BuFi 2012-ben?

Egy posztba összeszedve lássuk, milyen filmeket vásárolt hazai forgalmazásra a BuFi.

The Ides of March, várható hazai bemutató: 2012. január 5.

Rendező: George Clooney

Főszereplők: Paul Giamatti, George Clooney, Philip Seymour Hoffmann

Sztori: Egy zöldfülű elnökjelölt fiatal, idealista munkatársa a kampány közepén bajba kerül. Egy bonyolult politikai cselszövés áldozata lesz, amelyet egy ellenfél párt állított neki. A kampány folyik, így meg kell felelnie a munkájában, ezen múlik az elnökjelölt sikeressége.

The Iron Lady, várható hazai bemutató: 2012. február 2.

Rendező: Phyllida Lloyd

Főszereplők: Meryl Streep, Richard E.Grant, Jim Broadbent

Sztori: A vaslédi meghitt és meglepő életrajzi film Margaret Thatcherről (Meryl Streep), az Egyesült királyság első és egyetlen női miniszterelnökéről. A 20. század egy legismertebb és legbefolyásosabb asszonya a semmiből érkezett és szétzúzott minden nemi és osztálybéli előítéletet egy olyan világban, ahol az érkezéséig kizárólag férfiak uralkodnak.

The Hungry Rabbit Jumps - a.k.a. Seeking Justice, várható hazai bemutató: 2012. február 23.

Rendező: Roger Donaldson

Főszereplők: Nicolas Cage, January Jones, Guy Pearce

Sztori: The Hungry Rabbit Jumps-ban a Cage által megformált férfi feleségét megölik, ő maga pedig bosszúra éhesen alkut köt egy titokzatos szervezettel, akik felajánlják neki a brutális és erőszakos igazságtétel lehetőségét.

A Dangerous Method, várható hazai bemutató: 2012. március 8.

Rendező: David Cronenberg

Főszereplők: Viggo Mortensen, Keira Knightley, Michael Fassbender

Sztori: A film Sigmund Freud (Mortensen) és tanítványa, Carl Jung (Fassbender) szakmai és magánéleti kapcsolatát mutatja be, közös szerelmükön, Sabina Spielrein (Keira Knightley) keresztül, akit Jung még egy igen veszélyes kísérleteibe is bevont. A film Christopher Hampton The Talking Cure című színdarabját dolgozza fel.

LOL: Laughing Out Loud, várható hazai bemutató: 2012. március 29.

Rendező: Lisa Azuelos

Főszereplők: Demi Moore, Ashley Greene, Miley Cyrus

Sztori: Egy olyan világban, amelyet a Facebook, az iTunes és a Youtube köt össze, Lola és az ı barátai próbálják irányítani a középiskola románcait és barátságait, miközben a néha erőszakos és zavaros szülik bekavarnak a mindennapi életükbe.

2 Days in New York, várható hazai bemutató: 2012. április 19.

Rendező: Julie Deply

Főszereplők: Chris Rock, Vincent Gallo, Julie Delpy

Sztori: A film a Delpy által megformált főhősnő, Marion útját követi tovább, aki az előző film óta szült egy gyereket Adam Goldberg figurájának, azonban az új filmben már nem vele, hanem egy másik pasival él New Yorkban.

The Woman in Black, várható hazai bemutató: 2012. május 3.

Rendező: James Watkins

Főszereplők: Daniel Radcliffe, Ciarán Hinds, Janet McTeer

Sztori: Arthur Kipps (Radcliffe), egy fiatal ügyvéd, akit egy távoli kis faluba küldenek, hogy rendezzen el egy hagyatéki ügyet. Kipps beköltözik az elhunyt ügyfél elhagyatott házába, hogy ott senkitől sem zavartan, nyugodtan dolgozhasson. Azonban hamar kiderül, hogy az ódon lakhely sötét, tragikus titkokat rejt, de a félelem akkor uralkodik el igazán Kipps-en, amikor meglát egy kísérteties fekete ruhás nőalakot…

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .