Milyen film az Éjsötét árnyék másodjára?

Múltkorában a Bosszúállók került újranézésre, most pedig Tim Burton legújabb meséje, amely még másodjára is élvezhető és fantáziadús szórakozást nyújtott. Az elmúlt egy-két hét visszajelzései alapján ehhez a filmhez vérbeli Tim Burton rajongónak kell lenni, mert aki nincs szó szerint odáig érte, az kevésbé élvezi. No, ez végül most nem lényeges.

Másodjára sokkal több idő marad a látványra, és annak részleteinek alaposabb megfigyelésére. Sok kis apró részlet, amely adja az összképet, de elsőre néhány dolgon kissé sikerült átsiklani, aminek valószínűleg a hype volt az oka részemről, de a páromnak például másodjára sokkal jobban tetszett a film, amivel jól meglepett, mikor ezt elárulta a végén.

2012_dark-shadows-barnabas-elizabeth_trailer-01

Engem egy picit kevésbé ragadott magával, mint elsőre, de az órám nézegetésére még így sem maradt időm, szóval a kilences osztályzatot nem bántam meg, és abban is biztos vagyok, hogy a DVD megjelenés napján azonnal beszerzős. Tim Burton zseniális, és a szereplőgárda is annyira jól összeválogatott, hogy minden egyes szereplőt öröm nézni szerepében - főként Michelle Pfeiffert és Johnny Deppet, akik ugye nagy rajongói az eredeti szériának is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .