Miii? Ashton Kutcher alakíthatja Steve Jobsot

A The Hollywood Reporter hozta így hétfő estére azt a felettébb érdekes hírt, hogy Ashton Kutcherrel tárgyalásokat folytat a Five Star Institute-os Mark Hulme, hogy játssza el Steve Jobs-ot a Jobs című független életrajzi filmben, amely az Apple egykori vezérigazgatójának életét követi nyomon.

Ez a projekt nem összekeverendő a Sony életrajzi filmjével, de ez is azt mutatja be, hogyan lett önfejű hippi Steve Jobsból az Apple társalapítója, ahol aztán korunk legelismertebb kreatív vállalkozójává nőtte ki magát.

Miii Ashton Kutcher alakíthatja Steve Jobsot

A stúdió szerint a színész megfelelő választás a szerepre, mert brutálisan hasonlít Steve Jobs fiatalkor énjére. Joshua Michael Stern rendezi a filmet Matt Whiteley forgatókönyvéből.

Nem sokat kívánnak teketóriázni, májustól már forgatnak is, és ha ilyen tempóban haladnak, simán beelőzik a Sony projektjét… Most majd megtudhatjuk, mire képes Kutcher, ha drámázásról van szó. Félek, kevés lesz, de hátha nem.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .