Mena Suvarit okosnak nézték

06 Aug 2004 --- Earrings by Suzanne Felson.  Styling by Deda Coben/Celestine; hair by Campbell McCauley/Solo Artists; makeup by Frank B./The Wall Group.   --- Image by © Don Flood/Corbis OutlineKorábban úgy gondolta Mena Suvari – többek között az Amerikai pite-filmek és az Amerikai szépség (American Beauty) sztárja –, letett már valamit az asztalra, de rá kellett jönnie, tud még meglepetést okozni. – A minap elmentem egy meghallgatásra, kamera indul, elkezdtem játszani – meséli a színésznő. – Egyszer csak a rendező azt mondja: ennyi! Aztán rám néz fürkészve, és azt mondta: nahát, Mena, te egész okos vagy! Azt hittem, dobok egy hátast. Ez most sértés vagy dicséret akart lenni? Aztán kiderült, a mester nem volt igazán felkészülve a filmjeimből, és a külsőm alapján úgy gondolta, pompomlány vagyok vagy hasonló. Végül nem kaptam meg a szerepet, de nem is bántam.

A színésznőt legközelebb az Amerikai Pite - A találkozó (American Pie - The Reunion, hazai bemutató. 2012. április 5.) című vígjátékban láthatjuk, amelyben 13 év után összegyűlnek az eredeti film hősei, hogy kiderüljön, az eltelt csaknem másfél évtized alatt mindenki rengeteget változott, de a szexhez való szenvedélyes viszonyuk, ha lehet, csak fokozódott, és továbbra bármikor úrrá lehetnek szervezetükön a könyörtelen anyagcsere folyamatok.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .