Melissa McCarthy kémvígjátékot készít Paul Feiggel

Melissa McCarthy kémvígjátékot készít Paul Feiggel[2]A The Wrap értesülései szerint Melissa McCarthy immáron második alkalommal fog újra együtt dolgozni Paul Feig író-rendezővel egy kémvígjátékon, amely a Susan Cooper címre hallgat.

Ennek a thrillernek a történetét úgy írták le, hogy egy valóságban is létező titkos ügynököt állít a középpontba, amolyan női James Bond vénákat követve. A stáb többi tagjáról perpillanat nincs infó. Melissa McCarthy és Paul Feig eddig két vígjátékot hoztak tető alá, egyik a Koszorúslányok, a másik pedig a nemrégiben mozikba került Női szervek (The Heat).

Paul Feig rendezi a filmet saját forgatókönyvéből, amelyet a 20th Century Foxos Jesse Henderson és Daria Cercek producálnak. Az alapötletet a megújult James Bond franchise adja, amely a Casino Royale-lal 'indult újra', a főszerepben Daniel Craiggel. Erről azt mondják, hogy Feig egyik kedvenc filmje.

McCarthy esetében azt is figyelembe kell venni, hogy még csak a tárgyalások zajlanak vele, mert ugye neki állandó elfoglaltságot jelent a CBS csatornán futó Mike & Molly című szitkom.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .