Mel Gibson készíti A passió folytatását

A The Hollywood Reporter a minap arról számolt be, hogy dolgoznak A passió folytatásán, és úgy tűnik, hogy Mel Gibson ezúttal is egy bejáratott íróval, A rettenthetetlent jegyző Randall Wallace-szal fog közösen dolgozni.

Mel Gibson készíti A passió folytatását

Wallace dobja tehát papírra annak a filmnek történetét, amelyben Jézus feltámadását mutatják be. A 2004-es eredetiben Jim Caviezel játszotta Jézust, Maia Morgenstern Máriát, Monica Bellucci pedig Mária Magdolnát - egyelőre az ő visszatérésüket nem említik. A passió $611 millió dollárt gyűjtött világszinten, amelyhez Mel Gibson és Benedict Fitzgerald közösen írták a forgatókönyvet.

Wallace legutóbbi forgatókönyvéből szintén Mel Gibson rendez filmet Hacksaw Ridge címmel, ami egyébként egy második világháborús dráma lesz Andrew Garfield, Sam Worthington, Luke Bracey, Teresa Palmer, Hugo Weaving, Rachel Griffiths és Vince Vaughn főszereplésével. Ennek premierjét idén ősszel, november 4-én tartják az Államokban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Szeretem Mel Gibson filmjeit, de a Passio 2 szerintem bukna. Az első rész a brutalitása és a realista bemutatás miatt lett siker, de a második vajon mivel vonzaná be az embereket a moziba?

  2. pikto

    Valahogy én is így gondolom, de meg fogom nézni moziban, már csak a ritkasága miatt is