Mel Gibson háborúba küldi Andrew Garfieldot

Nyolc évvel az Apocalypto után Mel Gibson ismét kiszemelt egy film fő székébe, ez pedig a Hacksaw Ridge címet viseli, főszereplőjét pedig Andrew Garfield fogja alakítani - derült ki a Deadline beszámolójából.

Mel Gibson háborúba küldi Andrew Garfieldot

Desmond T. Doss igaz története adja az alapokat, aki az első volt Amerikában, akit a kongresszusi érdemrenddel tüntettek ki. Doss orvosként szolgált az amerikai hadsereg Okinowai csatájában, aki nem volt hajlandó megölni ellenséges katonákat. Harry S. Truman elnök 1945-ben kitüntetést adott át Dossnak a megszámlálhatatlanul sok megmentett életért. A cím a csata egyik kéthetes időszakára utal, amikor az amerikai csapatok sziklaszirteken harcoltak a japán katonákkal.

A forrásoldal szerint Gibson még nem írta alá a szerződést, és a tárgyalások "lassan, de biztosan zajlanak". További ígéretes tényező, hogy Randall Wallace, az Oscar-díjas A rettenthetetlen (Braveheart) forgatókönyvírója Robert Schenkkannal közösen írta a szkriptet.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .