Megvan az új Batman?

A hétvége folyamán elég sok minden kiderült Az acélember 2-ről (Man of Steel 2), amelyben Batman és Superman egyaránt feltűnik, így nem csoda, hogy aktívan foglalkoztatja a kérdés mind a stúdiót, mind pedig a rajongókat, hogy ki lesz új Batman? Merthogy Christian Bale nem, az egyelőre tutinak tűnik, és őszintén szólva nincs könnyű dolguk a készítőknek.

Megvan az új Batman

A szerepre egy olyasvalaki kell, akinek arca elég karakteres, és hihető is neki a figura. A legújabb hírek szerint a Teen Wolf sorozatból ismert Tyler Hoechlin a legesélyesebb a posztra,  akinek én személy szerint még örülnék is. Az már más kérdés, hogy mennyire jó színész. Egyelőre arra még várnunk kell, hogy a Warner megerősítse az előbb olvasott feltételezéseket, de mivel 2015-ben jön a film, így valamennyire azért iparkodniuk kell.

Aztán ha már Man of Steel 2, akkor van itt öt érdekes dolog, amit el lehetne követni:

  1. Joker visszahozása
  2. Lex Luthort is jó lenne számításba venni
  3. Batman és Superman hadakozása, csak hogy ne legyenek olyan hamar jó cimborák
  4. Legyen lényegre törő, tudjuk meg, hogy miért fogott össze ez a két nagy karakter
  5. Akár konkrét összecsapás is lehetne a két karakter között, amolyan kick-ass ideát szem előtt tartva

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Ha már a trilógia befejező részében Batman átadta a stafétabotot Robinnak, akkor a folytatásokban is figyelembe kellene ezt venni. Én örülnék, ha Joseph Gordon-Levitt lenne az új Batman, bár neki talán nem állna olyan jól, nincs benne elég “sötétség”. De mentorként/segítőként mindenképp fel kell bukkannia valahogy. Remélem normálisan oldják majd meg az átmenet a trilógia és az új filmek között.
    Ahogy az imdb-n nézegettem Christian Bale naptárát, az sajnos egyáltalán nem valószínű, hogy visszatér. :(

    Az 5 pont pedig:
    Jokert szerintem soha nem hozzák vissza, jobb úgyse lehetne, mint Heath Ledger
    Lex Luthort szerintem egy önálló Man of Steelben fogják “főgonosznak” használni
    Legyen benne hadakozás, de ezt szerintem elég nehéz megoldani úgy, hogy ne süllyedjen a bénaság szintjére…mégis min veszhet össze két, az emberiséget védelmező szuperhős, akik nem arról híresek, hogy kedvelnék a rivaldafényt. Ha meg elviszik abba az irányba, hogy “én akartam megmenteni…nem én”, akkor az gagyi lesz.

    Bocsi a hosszú hozzászólásért, de Batman szívügyem! :D