Megvan a The Forever War írója

Megvan a The Forever War írója

Legutoljára 2008 októberében ejtett szót a Movieweb.com Ridley Scott (Robin Hood) soron következő filmjéről, melynek alapjait Joe Haldeman regénye képzi. Haldeman saját blogján számolt be róla, hogy megvan a The Forever War írója, akit David Webb Peoples (Nincs bocsánat – Unforgiven) személyében tisztelhetünk. Íme, egy részlet a Haldeman blogjáról:

Scottnak már volt egy forgatókönyvvázlata, melynek most készült el a negyedik változata, de beszéltek az új forgatókönyvíróval, akinek olyan jó referenciái vannak, mint például a Nincs bocsánat (Unforgiven).

Nem tartozom azok közé, akik szerint egy regény alapján készülő film a mű megszentségtelenítése lenne. Érdekes lesz látni, hogy más valaki mit hoz ki belőle.

Haldeman könyvében egy katonát ismerhetünk meg, aki néhány hónapig az űrben harcol, de csak 20 év múlva tér vissza a Földre, és egy olyan bolygóra érkezik, melyben minden megváltozott.

Egyelőre ennyit árultak el, illetve 2013-as premierben gondolkodik Ridley Scott rendező.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .