Megvan a Deus Ex: Human Revolution rendezője és poszter is akad

A CBS Films bejelentette, hogy Scott Derrickson (Sinister) fogja rendezni a népszerű Deus Ex: Human Revolution videojáték alapján készülő mozifilmet.

Ugyancsak Derrickson írja majd a forgatókönyvet is, de C. Robert Cargill is csatlakozik mellé társíróként, akivel a Sinister szkriptjén dolgoztak már együtt mostanság. Producerként Roy Lee és Adrian Askarieh, executive producerként pedig John Powers Middleton lesz jelen.

A történet szerint a jövőben járunk, amikor a tudományos vívmányokat arra használják, hogy túlléphessenek az emberi teljesítőképesség határain. A Deus Ex: Human Revolutionben Adam Jensent, a SWAT egység egykori tagját követhetjük nyomon, aki kénytelen ezeket a technológiai újításokat felhasználni ahhoz, hogy leleplezzen egy világméretű összeesküvést.

Megvan a Deus Ex Human Revolution rendezője és poszter is akad

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Anonymous

    Remélem ugye tudod hogy ez a játéknak az egyik posztere. Véletlenül se az legyen hogy valaki azt hiszi már ennyire előre haladottak a munkálatok hogy filmes poszter. Nem-nem. Egyébként a játék ki**aszott jó nekem egyik kedvencem vagy 3x vittem végig + a DLC-ét is. Tavalyi nyár legnagyobb meglepetése volt számomra ( mivel amúgy is imádom a cyberpunk stílust minden mennyiségben + Ghos in the Shell-en nőttem fel alapmű naná hogy bejött a játék ) sok helyen 10/9 meg 10/10 szóval nagy reményeim vannak a filmhez csak
    NE
    B*sszák
    EL.

  2. Hát nyilván a játéké, elég csak a főszereplőt megnézni rajta. :) Még talán promócuccnak hihető lenne, de annak még korai, hiszen csak egy tervezés alatt álló projektről beszélünk.

    Reméljük méltó adaptáció születik, bár a múltat elnézve… :( Engem nem igazán köt le semmilyen játék, sajnálom rá az időt. :)