Megújul a 24 és a Prison Break is

Remek kérdés, ha azt kérdezitek, mit keres itt két sorozatos hír? Azt, hogy két kedvenc sorozatom újul meg. Egyik a 24: Legacy, amelynek pilotját berendelte a FOX, amelyből sorozat lehet, ha minden jól alakul. Remek hír, hogy Howard Gordon, Manny Coto és Evan Katz executive producerként felügyelik a pilot gyártását, akik mindnyájan rendelkeznek 24-es múlttal.

24: LIVE ANOTHER DAY: Kiefer Sutherland as Jack Bauer. 24: LIVE ANOTHER DAY is set to premiere Monday, May 5 with a special season premiere, two-hour episode (8:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2014 Fox Broadcasting Co. Cr: Daniel Smith/FOX

Természetesen teljesen új színészekkel és szereplőkkel álmodják újra minden idők egyik legjobb akciósorozatát. Továbbra is megmarad a korábban megszokott, "valós időben zajló" időformula. A 24: Legacy középpontjában egy hős katona áll, aki visszatér az Államokba, csakhogy a múltjától nem tud szabadulni, és a terrorelhárítási központhoz (CTU) fordul, hogy mentsék meg őt és segítsenek neki megakadályozni minden idők egyik legnagyobb Amerikában elkövetett terrorcselekményét.

Megújul a 24 és a Prison Break is

Szintén a FOX jelentette be, hogy egy másik népszerű sorozatuk, a Prison Break is megújul, méghozzá minisorozat formájában. A 24-gyel ellentétben, ebben visszatérnek az eredeti szereplők, legalábbis Wenthworth Miller és Dominic Purcell biztosan. Továbbá az eredeti sorozat producerei, Paul T. Scheuring, Neal Moritz, Marty Adelstein és Dawn Olmstead sem vonják ki magukat a buliból. A sorozat fő írója és showrunnere szintén Scheuring lesz, aki az eredeti sorozatot is véghezvitte.

Egyik sorozat premierdátuma sem publikus egyelőre, de bizonyára hamarosan hallunk felőle. Talán már idén ősszel műsorra kerül...

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .