Mégis lesz Bad Boys 3?!

Nagyon régóta kotlanak és szenvednek a Bad Boys for Life elkészítésén, azonban mára virradóan a Deadline reményre érdemes hírt szállított.

A forrásoldal úgy értesült, hogy a Sony Pictures komoly tárgyalásokba kezdett Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpárossal, hogy rendezzék meg a harmadik részt Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével. Állítólag augusztusban kezdődhet is a forgatás, Jerry Bruckheimer pedig visszatér producerként.

Nyilván a páros neve nekem sem mond semmit, viszont tévés frontról ismerős lehet, de a 2015-ös Fekete című akció-krimi-drámát is ők jegyzik többek közt. A Bad Boys for Life forgatókönyvvázlat legutóbb Chris Bremner keze közül került ki, szóval az alapanyag is adott.

Egy-két idő hiányában hete nem hoztam le, de az NBC csatorna berendelte a Bad Boys spin-off tévésorozat pilotját, amelyben a második részből ismert Gabrielle Union visszatér korábbi szerepében. Nyilván ekkor úgy tűnt, hogy a Sony Pictures lemondott a harmadik részről, de ezek szerint mégsem.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .