Megerősítve az R-es Wolverine 3!

Korábban már többször szóba került, és különböző forrásokból azt hallottuk, hogy a Wolverine 3 R-es korhatár besorolással készül. A legújabb információt Simon Kinberg producere ejtette el a Collidernek adott interjújában, elkezdődött a forgatás, és R-es lesz a korhatár besorolása, merthogy egy elég erőszakos, westernszerű tónusa van a történetnek. "Egy kicsit másabb, ugyanakkor nagyon király filmről van szó" - nyilatkozta Kinberg.

Megerősítve az R-es Wolverine 3

Egyelőre viszont azt nem erősíthette meg, hogy Patrick Stewart is szerepelni fog a Wolverine 3-ban, de a cselekménye egyértelműen a jövőben játszódik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. Mr. Y.

    R-esre kellett volna a masik kettot is! Talan nem.lett volna olyan okadek.

    • Attól függ mihez hasonlitod a The Wolverine-t. Még igy is jobb volt, mint az Iron Man 2-3, Thor 2, Incredible Hulk stb. Mellesleg a második részből van egy R-es verzió is.

      • Mr. Y.

        Ez igaz. Van lejjebb! :) De azért szerintem így is a legalja a sorozatnak. Tényleg! El is felejtettem a második rész R-es verzióját. Úgy már nézhetőbb volt. De az sem felejteti, hogy azt kellett néznem, ahogy Rozsomák fát vág. Baltával! :D