Még néhány Disneys premierdátum

Reggel gyorsított ütemben olvashattátok, hogy a Walt Disney kitűzte A Karib-tenger kalózai 5 (Pirates of the Caribbean 5) premierjének napját, amely mellé még bejelentettek néhányat. Nézzük őket listába szedve:

Muppetek 2 (The Muppets 2) - 2014. március 3.

Rendező: James Bobin; forgatókönyv: Bobin és Nick Stoller; főszereplők: Chris Evans, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Toby Jones és Frank Grillo.

Captain America: The Winter Soldier - 2014. április 4.

Rendezők: Anthony és Joe Russo; forgatókönyv: Christopher Markus és Stephen McFeely; főszereplők: Ricky Gervais, Ty Burrell és persze a muppetek.

Maleficent - 2014. március 14-ről csúszott 2014. július 2-re

Rendező: Robert Stromberg; forgatókönyv: Linda Woolverton; főszereplők: Angelina Jolie, Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Miranda Richardson, Juno Temple és Lesley Manville.

Guardians of the Galaxy - 2014. augusztus 1.

Rendező: James Gunn; forgatókönyv: James Gunn, Chris McCoy és Nicole Perlman; főszereplők: még nem jelentették be a stábot

1952 - 2014. december 19.

Rendező: Brad Bird; forgatókönyvíró és producer: Damon Lindelof és Bird; főszereplő: George Clooney.

Még néhány Disneys premierdátum

Fontos, hogy mivel mindegyik projektről volt már szó korábban, így a címkék segítenek bővebb információkhoz jutni, valamint nem mellékes, hogy a lista minden tagja - leszámítva egyelőre a Muppetek 2-t - 3D-ben kerül majd mozikba.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .