Még idén megkapjuk Tim Burton új filmjét, a Big Eyest!

Nem sok új infóval tudok szolgálni, hiszen mindent tudunk Tim Burton legújabb filmrendezéséről, a Big Eyesról, leszámítva azt, hogy mikor érkezik. Nos, a premier napja még mindig nem publikus, de Tim Burton hivatalos Facebook oldalán jelentették be, hogy még 2014-ben megkapjuk a filmet.

Még idén megkapjuk Tim Burton új filmjét, a Big Eyest!

Igaz történet adja az alapokat, a középpontban pedig Margaret Keane és Walter Keane művészek kerülnek, akiknek bizarr festményeik hatalmas szemeket ábrázolnak, amelyek az 1960-as években bejárták a világot, és meglehetősen népszerűek voltak. A film azt fogja bemutatni, hogy Margaret Keane volt az igazi művész és hogy Walter Keane hogyan aratta le helyette az összes babért.

A forgatókönyvet Scott Alexander és Larry Karaszewski jegyzik, a főszereplőket pedig olyan neves színészek keltik életre, mint a frissen Oscar-jelölt Amy Adams, Christoph Waltz, Krysten Ritter, Jason Schwartzman, Terence Stamp, Danny Huston, Elisabetta Fantone, Steven Wiig vagy Vanessa Ross. A címkékre szűrve exkluzív forgatási fotókat, és más jóságokat is lelhettek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .