Matt Damon szívesen visszatérne Jason Bourne-ként

Matt Damon három Bourne-filmben játszotta Jason Bourne-t, aki a tavalyelőtti A Bourne hagyatékból kimaradt úgymond, azonban a CNBC megkérdezte a színészt a témáról. A színésztől megtudhattuk, hogy amennyiben Paul Greengrass rendezi a Bourne 5-öt, abban az esetben nyitott a visszatérésre, viszont sohasem fognak megfelelő történetet találni.

Matt Damon szívesen visszatérne Jason Bourne-ként

Damon arra is kitért, hogy imádja a karaktert, de tényleg szükség lenne egy korrekt történetre, hogy visszatérhessen. Ráadásul kíváncsi, hogy mi történhet még Jason Bourne-nel.

Tavaly augusztusban szóba került, hogy a Universal Pictures elkezdett tárgyalni Matt Damonnal és Paul Greengrass rendezővel egy új filmről, ami a 2012-es folytatása lenne. Ebben a felvonásban Jeremy Rennert láthattuk egy másik ügynök, Aaron Cross szerepében, így nincs kizárva, hogy az eredeti Bourne franchise és Aaron Cross útjai keresztezik egymást, de nyilván ebből még semmit nem erősítettek meg.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. fura

    Ez így Cross meg Bourne nagyon király lenne :D