Matt Damon nem tér vissza a Bourne 5-ben

Régóta beszélik, és jó néhány filmes szakember remélte, hogy Matt Damont sikerül meggyőzni a Bourne 5 főszerepére, azonban Frank Marshall producer most rossz híreket hozott.

Matt Damon nem tér vissza a Bourne 5-ben

Ugye a napokban elhalasztották a premiert 2015 augusztusáról 2016. július 15-ére, és sokan azt hitték, hogy ezt azért lépi meg a Universal Pictures, mert Matt Damon visszatér. Hát, sajnos nem ez a helyzet, ugyanis azért jártak el így, mert a forgatókönyv még nem készült el.

A The Hollywood Reporter azt viszont megerősítette, hogy a történet középpontjában Aaron Cross áll, akit a 2012-es A Bourne hagyatékban Jeremy Renner keltett életre, ő viszont természetesen visszatérő szereplő lesz.

A forgatókönyvön Justin Lin rendező és Andrew Baldwin dolgoznak, akiknek több időre van szükségük, hogy korrekt történettel állhassanak elő. Viszont ahogy Hollywoodot ismerjük, ne igyunk előre a medve bőrére, és ha Matt Damon visszatérésében reménykedtek, még ne mondjatok le róla teljesen.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .