Matt Damon és Ben Affleck a Whitey Bulgerről készítenek életrajzi filmet

Matt Damon és Ben Affleck a Whitey Bulgerről készítenek életrajzi filmet

A Deadline és a GQ cikkéből derült ki, hogy Matt Damon és Ben Affleck új életrajzi filmet készítenek a hírhedt bűnözőről, Whitey Bulgerről a Warner Brothers berkein belül. Ben Affleck rendezőként, producerként és az egyik szereplőként lesz jelen, míg Matt Damon fogja alakítani Whitey Bulgert, és Casey Affleck is feltűnik az egyik főszerepben.

A Boardwalk Empire – Gengszterkorzó készítője, Terence Winter már írja a forgatókönyvet, amely bemutatja Whitey Bulger egész életét gyerekkorától kezdve egészen addig, amíg Boston legnagyobb bűnözőjévé nőtte ki magát, és végül az FBI-nál látott el informátori feladatot. Whitey Bulger Boston egyik jelentős bűnözője volt, aki eltűnt 1994-ben, miután tudomására jutott, hogy az FBI le akarja tartóztatni. Az FBI 10 legkörözöttebb bűnözői listáján 16 év alatt tizenkétszer szerepelt, és végül júniusban Santa Monicában tartóztatták le. Érdekesség, hogy Jack Nicholson A téglában (The Departed) látott Frank Costello nevű karaktere valamennyire hasonlított Whitey Bulgerre.

Egyelőre cím nélkül fut a projekt, és az sem világos, hogy mikor esnek munkának.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .