Második Fantasztikus négyes trailer

Végül így estére nézhetjük a Fantasztikus négyes (Fantastic Four) reboot új trailerét is, melyet nem egész egy órával ezelőtt közölt a 20th Century Fox. Mit gondoltok, érdemes megnéznem?

Trailer 2:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

  1. zsocso

    Nálam teljes érdektelenség ez a film. És ezen a trailer sem változtatott.

    • Én nem is néztem meg, majd a filmet moziban. A rendező miatt van remény, és a szereplők is tehetségesek.

  2. Hollingsworth

    Szerintem sokan az előző két rész alapján(amik nézhetetlenek voltak) ítélik meg ezt a filmet! Én kezdek megbarátkozni vele, szerintem nem lesz rossz film! Jól látom hogy itt valami dimenzió vagy időutazás miat alakulnak át?! érdekes……..

    • Persze, hiszen az mély nyomot hagyott az emberekben. Főként negatív irányban. Nekem megvan mindkét film DVD-n polcon, és nem volt vele különösebb bajom. Közepes, de erős közepes, és nézhető, na meg akkoriban kevés volt a szuperhősös film.

      • zsocso

        Nekem is megvan mindkét régi film és nálam minden képregényfilm kötelező vétel. De a szereplőgárda miatt teljesen bojkottálni fogom ezt a filmet. Azt aláirom, hogy külön mindegyik szereplő tehetséges és a rendező is jó, de nekem ez a legrosszabb casting évek óta. Dr.Doom a képregényben egy Darth Vader-re hasonlitó gonosz, nagy anyagi és katonai háttérrel. Itt meg egy hacker lesz? Miles Tellerről pedig elkellene hinnem, hogy egyik legokosabb tudós a világon? Ben Grimm pedig egy 70 kilós srác? Na ne már. A fekete Johnny Storm pedig hab a tortán. A képregényben évek alatt megszerettetnek velünk egy karaktert. Erre jön egy film és teljesen szembe megy mindennel.