Más lesz a Purge 2, de mi a helyzet a Péntek 13-mal és az Ouijával?

Brad Fuller producer a CraveOnline-nak adott interjújában beszélt a Platinum Dunes készülőfélben lévő horror projektjeiről.

Első körben a június 20-án nyitó The Purge 2-ről, vagyis A bűn éjszakája folytatásáról mondott néhány infót, amelyben Frank Grillo lesz a főszereplő. Ez a folytatás más lesz, mint az eredeti, a szereplők nem maradnak a házban, ugyanis nem az a cél, hogy egy újabb házinváziós filmet készítsenek. Kint lesznek az utcán, és ahogyan tartanak egyik helyről a másikra, akkor éri el őket az a bizonyos esemény.

Más lesz a Purge 2, de mi a helyzet a Péntek 13-mal és az Ouijával 01

A következő Péntek 13 (Friday the 13th) film 2015. március 13-án, vagyis bő egy év múlva érkezik. Tény, hogy a forgatókönyvért mindannyian odáig voltak, mert úgy vélik, jó irányt céloztak meg vele. De ugye mindig vannak elégedetlenkedők - tudtuk meg a producertől. Lehet, hogy jól jön majd nekik a 'talált felvételes' megoldás, ugyanis valami olyat keresnek, ami nem hétköznapi, nem a megszokott, de hogy ez pontosan mit jelent, nem beszélhetett róla. Azt viszont biztosra mondta, hogy a film elkészítése "meglehetősen ijesztő feladatnak bizonyul".

Más lesz a Purge 2, de mi a helyzet a Péntek 13-mal és az Ouijával 02

Szintén a Platinum Dunes kisköltségvetésű produkciója az Ouija, ami a Universal Picturesnél még projektkorában elvérzett. A 25 napos forgatásból már 17-et maguk mögött tudhatnak, a korhatár besorolása pedig PG-13 lesz. Fuller kihangsúlyozta, hogy a film nagyon kevés pénzből készül, és Los Angelesben forog. A történet néhány kölyökről szól, akik elkezdenek játszani egy játékot, és elszabadul a pokol… "A mi filmünkben az Ouija egy kommunikációs eszköz. Ezek a kölykök belenyúlnak valami borzalmasba, és az Ouija játék az egyetlen esélyük, hogy megszabaduljanak tőle."

Más lesz a Purge 2, de mi a helyzet a Péntek 13-mal és az Ouijával 04

Mi a helyzet a 2010-es Rémálom az Elm utcában folytatásával? Az a helyzet, hogy Fullerék büszkék a 2010-es filmre, ugyanis Rooney Mara abban játszott először főszerepet. Továbbá a kasszáknál elég szép számot termelt világszerte. Mindenképpen lesz még a franchise-on belül folytatás, főleg, hogy Jackie Earle Haleynek két filmre szóló szerződése van. A New Line is meg akarja csinálni a folytatást, és Fullerék is benne vannak, szóval a többi már csak idő kérdése.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .