Martin Scorsese új filmje, a Némaság 23 képen át

A Silence című dráma kapott egy raklap vadonatúj jelenetképet, amelyek között akad egy-egy kulisszafotó is. A rendező Martin Scorsese, főszerepben pedig Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson, Issey Ogata, Ciaran Hinds, Yosuke Kubozuka és Yoshi Oida többek közt. A helyszín a 17. század, és az IMDb szerint Némaság lett a magyar címe, ám egyelőre premierdátumról még korai lenne beszélni. Köztünk szólva, ez az Adam Driver gyerek távol maradhatott volna ettől a filmtől, mert már most taszít a jelenléte.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

6 hozzászólás

  1. Jeromos

    Köztünk szólva ez az Adam Driver gyerek egy baromi tehetséges színész, Scorsese mester pedig valószínűleg nem véletlenül válogatta be a filmbe..

    • A tehetségét egyetlen pillanatra sem firtatom, csak a Disney ne csinált volna belőle olyan nyálas Darth Vader klónt :((((

      Ez volt a baj sokáig Robert Pattinsonnal is, hogy nehezen tudta magáról lemosni a vámpírvért, pedig ő is tehetséges, és egyre jobb színész. Kristen Stewart nevét is ideírom, habár ő bénán kezdte a tátott szájas dolgot, viszont az utóbbi 1-2 évben viszonylag jól válogatott a szerepek között, és drámákban is próbára tette színészi tehetségét.

      • Jeromos

        Nekem annyiban szerencsém volt hogy előbb láttam tőle olyan filmeket mint a While We’re Young vagy a Hungry Hearts, sőt a Girls sorozatot is szinte csak miatta néztem végig ( az utolsó évadig ami eddig kijött) akkorát játszik benne, Star Wars Ébredő erő pedig nem miatta lett olyan amilyen (fos)..sőt, én őt inkább a film ( kevés ) pozitív dolgai közé sorolom.

        • Hm, ezekkel az előzményekkel másabb a leányzó fekvése számodra. :) De van ez mindenkivel hasonlóan.

          Egyébként nekem ő volt az egyetlen, aki nem tetszett Az ébredő Erőben.

  2. Engem Driver nem zavart az Ébredő remakeben, de az annál inkább, hogy Han Solo fiaként próbálták eladni. Leszerődtetnek egy nagyon karakteres arcú szinészt, és megpróbálják beadni nekünk, hogy ő Han fia. Na ne! Abszolút semmi hasonlóság. Viszont ez a japános Scorsese film érdekel.