Mark Strong minden reggel elmeséli feleségének az életét

Mark Strong minden reggel elmeséli feleségének az életét

Címszabadság, mielőtt még bármi. Mark Strong szerepet kapott a Millennium Films és Rowan Joffe rendező közös filmjében, a Before I Go to Sleepben - írja a Variety.

Nicole Kidman már korábban leszerződött az egyik szerepre, és egy londoni származású nőt fog alakítani, aki minden reggel úgy ébred, hogy semmire nem emlékszik az életéből. Miután ez férje tudomására jut, a trauma után megtiltja feleségének, hogy elhagyja a házat. A nő titokban egy orvoshoz (Mark Strong) fordul segítségért, aki egy digitális diktafont ad neki abban a reményben, hogy felvett gondolatai alapján újra emlékezhet kilétére. A dolog működik, viszont a nő hamarosan ráébred, hogy nem az igazi férje van mellette.

Rowan Joffe saját forgatókönyvéből rendezi a filmet, amely S.J. Watson regénye nyomán készül. Ridley Scott és Liza Marshall producerként lesz jelen a Scott Free nevű produkciós cégen keresztül, Mark Gill és Matthew O'Toole mellett.

Valamikor jövő év elején ragad kamerát a stáb, a helyszín pedig természetesen London lesz. Mark Strongot legutóbb a John Carterben láthattuk, következő szerepe pedig Kathryn Bigelow Osama Bin Ladenes filmjében, a Zero Dark Thirtyben lesz.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .