Maria Bello a Fűrész egyik kiagyalójának kísértetházas thrillerjében

Maria Bello a Fqrész egyik kiagyalójának kísértetházas thrillerjében[2]A Dimension Films bejelentette, hogy a Golden Globe-jelölt Maria Bello (Elhurcolva) fogja alakítani James Wan thrillerje, a Demonic egyelőre címnélküli thrillerjének (The Untitled 'James Wan Presents' Thriller) női főszereplőjét.

James Wan ott volt a nagy sikert arató Fűrész (Saw) franchise és az Insidious készítői között is, és a szóban forgó thrillernél produceri posztot tölt be Lee Clay (A mi drága kisfiunk) mellett. A rendező jelenleg a The Conjuring munkálataival van elfoglalva, amely a New Line Cinema égisze alatt készül, és jövő nyáron kerül mozikba.

A rendezést Will Canon (Brotherhood) végzi abból a forgatókönyvből, melyet Max La Bella vetett papírra Wan eredeti ötlete alapján. A forgatást 2013 januárjában kezdik Baton Rouge-on.

A film egy brutális ötös gyilkosság utóhatásait mutatja be: öt főiskolai hallgatót brutálisan meggyilkoltak egy elhagyatott régi házban. Mark Lewis nyomozó és a rendőrség pszichológusa, Dr. Elizabeth Klein (Bello) kapták az ügyet, a kérdés már csak csupán az, hogy az egyik túlélő állítása szerint az öt diák igazából amatőr szellemvadász volt, és azért mentek a házba, mert úgy vélték, kísértetjárta. Ami ártatlan szórakozásnak indult, tragikus véget ért. A gyanúsított azonban állítja: nem az ott élők a felelősek a történtekért, hanem maga a ház.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .