Mandrake, a Warner mágusa munkában

Mandrake, a Warner mágusa munkában[3]

A Heat Vision Blog úgy tudja, hogy a Warner Bros. közös munkára adja fejét az Atlas Entertainmenttel, hogy producerként legyen jelen a sok éve tervezés alatt álló Mandrake the Magician adaptációnál, amely azóta számos stúdiót megjárt.

Lee Falk álmodta meg a karaktert 1934-ben képregény formájában, amely egy bűvész története, aki hatalmas hipnotizőr volt. Képességeit arra használta, hogy felvegye a harcot Lotharral, a világ legerősebb emberével együtt a bűnözés ellen. A Universal Pictures 1939-ben készített egy 12 részből álló sorozatot a képregény alapján, de a karakter azóta sem került nagyvászonra.

A Disney egykoron több évig birtokolta a jogokat, mielőtt megszerezte a Baldwin Entertainment és a Hyde Park. Az Atlas Entertainment 2009-ben tette rá kezét jogokra, amikor megbízta Janet Peoples-t és David Webb Peoples-t (12 majom), hogy vessék papírra a forgatókönyvet. Azonban a Warner és az Atlas most új írókat keres a forgatókönyv adaptáláshoz, hogy végre a 21. századi verzió nagyvászonra kerülhessen.

Egyelőre nem ismert a Mandrake the Magician forgatásának napja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .