Majdnem otthon rövidfilm magyar szinkronnal

Néhány nappal ezelőtt láthattátok a Majdnem otthon (Almost Home) című animációs rövidfilmet, amelyet itthon mozikban a Mr. Peabody és Sherman kalandjai előtt vetítenek. Az egészestés változat novemberben érkezik a hazai vásznakra is Végre otthon (Home) címmel, amely mögött a Z, a hangya (Antz) és a Túl a sövényen (Over the Hedge) rendező áll, aki ezúttal is furcsa lényekkel és nagynak ígért poénokkal népesíti be animációs filmjét.

Majdnem otthon rövidfilm magyar szinkronnal

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek.

A filmben olyan sztárok kölcsönzik a hangjukat a karaktereknek, mint a The Big Bang Theory (Agymenők) Sheldon Coopere, Jim Parsons, a vígjátékok koronázatlan királya, Steve Martin, valamint Rihanna és Jennifer Lopez.

Majdnem otthon rövidfilm:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .