Lyndon B. Johnson szerepében Bryan Cranston

A People Magazine adott otthont az HBO Films gyártásában készülő All the Way első hivatalos képének, amelyben Bryan Cranstont láthatjuk Lyndon B. Johnson 36. amerikai elnök bőrébe bújva.

1E659FAD

Robert Schenkkan adaptálta forgatókönyvvé saját, azonos című Tony-díjas színdarabját, amelyből az HBO berkein belül már jártas Jay Roach (Versenyben az elnökségért, Trumbo) rendezett filmet.

Lyndon B. Johnsont a JFK-merényletet követően léptették elő az Amerikai Egyesült Államok elnökévé, és kormányzásának első évében rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie, de felesége, Lady Bird segítségével és támogatásával végül sikeresen vette az akadályokat. Az első évét azzal töltötte, hogy megpróbálta minél előbb elfogadtatni az emberi jogi nyilatkozatot.

Cranstonon kívül csupa neves színész is feltűnik az All the Way-ben, írom is a nevüket: Anthony Mackie (Martin Luther King szerepében), Melissa Leo (Lady Bird Johnson), Bradley Whitford (Hubert Humphrey), Stephen Root (J. Edgar Hoover), Marque Richardson (Bob Moses), Aisha Hinds (Fanny Lou Hamer), Todd Weeks (Walter Jenkins), Mo McRae (Stokely Carmichael), Spencer Garrett (Walter Reuther), Frank Langella (Richard Russell szenátor).

A premier dátumát egyelőre homály fedi.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .