Looper - A jövő gyilkosa DVD-n és BD-n

Kérésre érkezzenek a hazánkban január 30-án DVD-n és Blu-rayen is megjelenő Looper - A jövő gyilkosa (Looper) részletei. Mondjuk az extramentesség kapcsán kétlem, hogy bármit nem tudtak volna rádobni arra a nyamvadt lemezre.

Looper - A jövő gyilkosa DVD-n és BD-n

Ebben a páratlanul izgalmas futurisztikus akcióthrillerben az időutazás már valóság, ám illegális, és kizárólag a feketepiacon kínálják. Ha a maffia meg akar szabadulni valakitől, az illetőt harminc évvel visszaküldik a múltba, ahol aztán egy bezáró, mint Joe (Joseph Gordon-Levitt, Eredet), szépen elintézi. Joe egyre gazdagabb, aranyéletet él. Egészen addig, amíg a maffia el nem dönti: Joe-nak saját jövőbeli énjével (Bruce Willis, Die Hard-sorozat) kell végeznie…

A jelentős kritikai és közönségsikert arató filmet Rian Johnson (Szélhámos fivérek) írta és rendezte, további szereplői pedig Emily Blunt (Sorsügynökség), Paul Dano (Vérző olaj) és Jeff Daniels (A Kulcsfigura).

A DVD TECHNIKAI INFOI:

Hangok: magyar, angol, cseh (5.1)

Feliratok: magyar, angol, cseh, román

Játékidő: 114 perc

Képarány: 1:78:1

A DVD EXTRÁI:

  • nincs

A BD TECHNIKAI INFOI:

Hangok: magyar, angol, cseh (5.1 DTS-HD)

Feliratok: magyar, angol, cseh, román

Játékidő: 118 perc

Képarány: 1:78:1

A BD EXTRÁI:

  • nincs

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Anonymous

    Hát ez felháborító komolyan. Egy ilyen jó film és semmi extra?
    Nem is érdemes megvenni inkább letölti az ember.
    Mondjuk még a borító sem az igazi, de nem rossz max. az oldala az ami zavar. A két szereplő képe meg a felső DVD kiírás nem kéne oda csak a cím.
    Legalább a magyarhang 5.1-es és melegen ajánlom, hogy Dörner György legyen Willis hangja JGL-é meg Csöre Gábor!
    :(