A Lionsgate filmet készít a bostoni robbantásról

A Variety értesülései szerint a Lionsgate nagyvászonra adaptálja a bostoni maratonon történt robbantás egyik túlélőjének, Jeff Baumannak történetét, amelynek alapjait Bauman könyve, a Stronger szolgáltatja.

A Lionsgate filmet készít a bostoni robbantásról

Jeff Bauman egyike volt annak a 260 embernek, akit érintett a tavalyi robbantás, melyben három ember életét vesztette. A célvonalban várta barátnőjét, ám amikor a bomba felrobbant, elveszítette mindkét lábát. Másnap több műtéten esett rá, de Jeff rájött, hogy képtelen beszélni, így kért egy tollat és papírt, amire az alábbi szavakat írta: "Láttam a fickót. Pont rám nézett." Ezután elindult az amerikai történelem egyik legnagyobb hajtóvadászata. A könyv áprilisban jelent meg, amelyben Jeff elmeséli a felépülés folyamatát, és célját, hogy újra járni tudjon.

John Pollono (Small Engine Repairs) fogja írni a forgatókönyvet, és a rendezés is rá vár, amivel debütál a szakmában. A Lionsgate mellett a Mandeville Films is kiveszi részét a munkálatokból. Pollono vendégszereplőként feltűnt már néhány sorozatban, köztük a Mob City, az Intelligence és a Major Crimes egyes részei.

A forgatás részleteit nem ismerjük.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .