Let Me In trailer (2010)

A Comic-Conra gyúrt az Overture Films, vagyis a Let Me In remake Egyesült Államokbeli forgalmazója, hogy megmutassa Matt Reeves (Cloverfield) feldolgozásának bemutatóját. Engem a pár nappal ezelőtti poszternél kezdett el érdekelni a film, de ezzel a bemutatóval csak tovább fokozták, hogy várjam az október 1-jét, vagyis a premier napját.

Trailer:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Láttam a svéd verziót. Háááááááát még visszafogottan fogalmazok mikor annyit mondok hogy nem tetszett. Főleg a kisfiú miatt – számomra idegesítő volt, meg néhány abszurd jelenet miatt – nem voltak ijesztőek (sőt), csak nekem már sok volt.

    A trailer alapján a remake jobban tetszik eddig, majd kiderül hogy sikerült. De azt biztos hogy moziban nem nézem meg (egyáltalán ha behozzák).

    A könyvet nem olvastam, és nem is tervezem, így nem tudom h mennyire volt könyvhű, illetve hogy az amerikai mennyire lesz az.

  2. Nekem nincs viszonyítási alapom, és nem is tervezek időt szánni rá.

    Ez valamennyire oké, mozit nem biztos, hogy kapunk, mert még sehol nincs róla semmi (ez nem jelent semmit), de majd elválik, ahogy írod is, h mi lesz a végeredmény.