Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese a Wall Streeten

Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese a Wall StreetenLeonardo DiCaprio és Martin Scorsese rendező újra együtt melózhat a The Wolf of Wall Streeten, számolt be a Vulture.
Leonardo DiCaprio játssza Jordan Belfortot, aki dollármilliókat csen el befektetőitől, és értékpapírcsalás vádjával 22 hónap börtönbüntetésre ítélik. Belfort cége, a Stratton Oakmont inspirálta a Boiler Room-ot is.
Egy adaptációról van szó, mely Jordan Belfort azonos című könyvén alapul, és eredetileg Ridley Scott rendezte volna a filmet a Warner Bros. égisze alatt. Most viszont Martin Scorsese rendezi a pénzügyi drámát, amely biztosítja a független finanszírozást, és leghamarabb június elején elkezdhetik a forgatást.
Martin Scorsese, a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó kreátora, Terence Winter adaptált forgatókönyvéből fog dirigálni, amely Belfort harcát mutatja be egészen addig, amíg kitiltották a kereskedelmi értékpapírok világából 1994-ben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .