Leonardo DiCaprio és Jonah Hill együtt Olimpiáznak

A Deadline friss híre szerint A Wall Street farkasa Oscar-díjra jelölt főszereplőpárosa, Leonardo DiCaprio és Jonah Hill fogják alakítani a Richard Jewell Olimpiai hősről szóló életrajzi film, a The Ballad of Richard Jewell főszereplőit, amelynek a 20th Century Fox ad otthont.

Leonardo DiCaprio és Jonah Hill együtt Olimpiáznak

1996. július 27-én Richard Jewell rendőrtiszt biztonsági őrként dolgozott az atlantai nyári olimpiai játékokon, és az egyik parkban talált egy hátizsákot, amelyben három csőbomba volt. Értesítette a rendőrséget, és kiürítette a területet, ezzel számos ember életét megmentve. Később azonban a médiának köszönhetően gyanúsítottá vált az ügyben, ami tönkretette a magánéletét és karrierjét is, a vádak alól pedig csak 2005-ben mentették fel, amikor kézre került az igazi tettes.

A projekt alapjait a Vanity Fair cikke, a The Ballad of Richard Jewell szolgáltatja, amelyet Marie Brenner írt. Jonah Hill fogja alakítani Richard Jewellt, Leonardo DiCaprio pedig az ügyvédje lesz, aki segít ezen a bajba jutott hősön.

A projektnek egyelőre se rendezője, se forgatókönyvírója, viszont DiCaprio producerként is beszáll a buliba az Appian Way nevű produkciós cégével, és producer társával, Jennifer Davisson Killorannel együtt. Jonah Hill, Kevin Misher és Andy Berman sztén producerek lesznek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .